Doctors

Отзывы

Хочу подякувати персоналу клініки, за золоті руки Чічур Д.А., Олені Степанівні! А також вдячні медичним сестрам Юлії та Валентині Олександрівні за їх чуйне та уважне відношення та ставлення до пацієнтів. Взагалі, вважаю, що весь колектив клініки вартий подяки (а від керівництва клініки можливо і грошове заохочення та стимул). Бажаю колективу міцного здоров’я, задоволення від своєї роботи, вдячних та здорових клієнтів! А клініці – процвітання!
Єдине прохання до керівництва – продумати зручність для пацієнтів (запис по часу).Всього найкращого колективу та клініці!З повагою і великою вдячністю!
04.10.2018

Костенко Л. М.

Я,Резник Светлана, хочу сказать слова благодарности доктору Мельник Владимиру Алексеевичу за профессионализм и в профессиональной деятельности, и в общей организации. Клиника организована на высшем уровне. Вежливый, грамотный персонал. Очень доброжелательная обстановка, чистота и красота! Вазоны с цветами, мебель – абсолютно все заслуживает похвалы! Огромное спасибо всему персоналу, который обеспечивает эту красоту и, конечно же, благодаря руководству во главе с Владимиром Алексеевичем. И еще раз спасибо!
17.09.2018

Резник С. О.

Мы, Карбышевы Антонина Петровна и Владимир Николаевич, жители г.Мариуполя благодарны медицинскому персоналу за внимание, прекрасное обследование и уважение.
07.09.2018

Карбышева А. П.

Дуже дякую всьому колективу! Не помилюсь, якщо називатиму всіх поіменно. Ви справжні медики знаючі, вміючі, терпливі, уважні, співчутливі і професіональні. Колектив згуртований та відповідальний. Візіобуд — це медичний заклад майбутньої медицини України. Ви — найперші! Всім здоров’я, творчих і професійних перемог. Кланяюсь. Героям Слава! Ваша пацієнтка з повагою і вдячністю
15.06.2018

Саламаха О. Й.

Моя подяка — Володимиру Олексійовичу, і всьому персоналу хірургічного відділення. Ви всі- професіонали з великої літери! Дякую за кожне слово підтримки, за кожен підбадьорюючий погдяд. Щиро дякую за величезну довіру до вас. Хочу побажати всім міцного здоровя, сімейного затишку та щастя, благополуччя, успіхів, миру, Божого Благословіння та захисту. Низький уклін Вам і найкращі слова подяки.
14.06.2018

Зубро О. М.

Увидеть свое будущее — великое счастье! Сердечное спасибо Владимиру Алексеевичу и его замечательному колективу! Желаю Вам всем здоров’я, процветания, благодарных пациентов. Ваша клиника, это гостья из будущего”, надеюсь, что ваш труд будет достойно оценен. С уважением
12.06.2018

Богатырева Е. Ф.

Низький уклін. Щира подяка за успішно проведену операцію, за щастя бачити цей прекрасний світ. Бажаю Володимиру Олексійовичу і його команді мирного неба. Здоров’я, успіхів і досягнень. Нехай береже Вас Бог! З повагою і вдячністю
04.06.2018

Ганжа М. І.

Дуже велика радість, коли на ранок моя жінка самостійно змогла побачити час на годиннику в Вашій клініці. Так як це заслуга всієї команди. Виділити кращого з кращих просто не можливо. Видно по роботі команди у Вас дуже грамотний і розумний організатор. Робота команди на рівні кращих світових, де довелось працювати (Японія, Зеландія, США). В капіталістичних країнах Ви були б дуже забезпеченими і поважними людьми.Персональна подяка адміністратору Корчевій О.М. Писав авіатехнік з АП-124 Михайло, оперувалась Жмурко В.С.
25.05.2018

Жмурко В. С.

Это чудо, когда мир стал ярким как в детстве. Низкий поклон Мельникому Владимиру Алексеевичу за вашу светлую голову и золотые руки и замечательную организацию процессу лечения. В клинике каждый занимается своим делом — обязанности точно распределены, все четко, последовательно. Спасибо, всему персоналу клиники за их профессионализм, душевное отношение к пациентам. Они делают все, чтобы пациентам было комфортно, не страшно и спокойно.
14.05.2018

Новицкая Н. В.

Прежде чем доверить хирургам самого дорогого моего человека Маму я обошла не мало клиник по Киеву таких как:« Новий зір», « Офтальмологический центр на Печерске », « Центр микрохирургии глаза» в мед городке, беседовала с оперирующим хирургом. В прошлом я педагог. Клинику «ВизиоБуд плюс» я выделила в позитивном ключе среди остальных клиник. Без нагнетания страхов врачи четко и спокойно выполнили свою работу. А позитив и профессионализм который исходили от Мельника Владимира Алексеевича окончательно убедили меня в том, что я сделала правильный выбор. И я и мама убеждены в том что Мельник Владимир Алексеевич хирург по призванию, а это для врача – главное. Работа в центре очень продумана и организована на высоком уровне, за что спасибо дирекции.
03.05.2018

Плужникова В. В.

Проблемы со здоровьем подстеригают на нас всю жизнь, но есть люди которые за нас все решают и это люди в белых халатах. Король всех этих добрих дел Мельник Владимир Алексеевич – гла врач клиники «Визиобуд+», хирург от Бога, со своим слаженным колективом, где присуще слово милосердие, сочувствие и сострадание, внимательность и доброта-делает нас счастливыми — тьма отступает и перед нами снова открывается мир, яркие краски, природа, солнце, свет. Я в этом убедилась. Умная головешка и волшебные руки сделали меня счастливой в 80 лет. Я вижу снова мир, свет солнца, улица по которой я хожу и любуюсь цветами. Какое счастье видеть лица любимих близьких, родных и знакомых. Радуюсь жизни . Благодарна до конца моей жизни — Владимиру Алексеевичу и его колективу. Они делают добро и приносят людям счастье. Долгих лет жизни и здоров’я Вам дорогие Волшебники.
25.04.2018

Магдайчук З. И.

Выражаю благодарность за проведенную операцию замечательному врачу Мельнику В.А. Большое спасибо всему коллективу за хорошее отношение и заботу о пациентах и внимание.Будьте все здоровы , благополучны и счастливы. С уважением
06.04.2018

Крестьянко В. М.

Выражаем огромную благодарность за поведенную операцию, завернувшееся зрение нашей мамы. Отдельное спасибо клинике и ее коллективу за хорошее отношение к пациентам. Хирургу Мельнику В.А. браво стоя!!! Огромное спасибо Маковецкой Л.М. за заботу и внимание. Желаем процветать и долгих лет жизни. С благодарностью и уважением
26.12.2017

Гулько Г. Г.

Хочу виразити щирі слова вдячності лікарю, який до пацієнта ставиться, як до рідної людини і надає не тільки діагноз та рекомендації, а й надію, навіть не надію, а впевненість, що саме тепер все буде добре і здоровий зір не полишить тебе. Шановний Руслан Анатолійович, спасибі Вам і дай бог здоров’я на багато років.
21.11.2017

Оля

Я Маринич Валентина Михайлівна яка приїхала з далеку з села Попружне зовсім погано бачила, а Ви Володимир Олексійович відновили мій зір і я щиро вдячна Вам за це. Ви мій рятівник. В моєму віці ви допомогли бачити мені світ і я як заново народилась. Вдячна вам і вашому колективу за сумлінну працю та професіоналізм.
15.11.2017

Маринич В. М.

Выражаем огромную благодарность коллективу клиники и лично Мельнику Владимиру Алексеевичу и Стремовской Нине Борисовне. Отдельно спасибо за чуткость, внимание и приятное общение Бурик Ладе Васильевне.
01.11.2017

Мряченко Л. И.

Большое большое спасибо Владимиру Алексеевичу и всем девочкам его помошницам за добрые дела, чуткое отношение до операции и после. Дай Бог всем терпения и здоровья для помощи людям.
06.10.2017

Туру Г. Ф.

Глубокая благодарность коллективу клиники за высокий профессионализм, четкую работу доброе отношение к пациентам. Особая благодарность руководителю клиники Мельнику В.О. за его хирургическую практику, а также организаторскую способность. Успехов Вам и большого здоров’я. Ваша колега
27.10.2017

Разина В. Н.

Нет слов, чтобы выразить ту степень благодарности, которую Вы заслуживаете. Наш дедушка в 80 лет видит! Это самый лучший ему подарок, а всему коллективу клиники — низкий поклон … здоров’я всем работникам и доктору Владимиру Алексеевичу. Прекрасный колектив, внимательный персонал… долгой вам и плодотворной работы. Возвращать людям утерянное зрение – это прекрасная профессия!
14.07.2017

Мартынова (опікун больного Стружко В. Е.)

Хочу виразити вдячність всьому колективу клініки. Залишилось приємне враження від перебування в клініці. Весь мед персонал уважний та ввічливий. Відведуть і проведуть з посмішкою. Особлива подяка головному лікарю Мельник В.О. Всім рекомендую робити операцію на очах тільки у Мельника В.О. З великою повагою та вдячністю
10.07.2017

Кравчук Г. І., м. Бровари

Глубоко уважаемый Владимир Алексеевич!!! Очень рада за вас и ваш труд. Мед персонал оказывает высококвалифицированную мед помощь и на должном культурном и мед уровне. Всем всем спасибо экс глав врач
10.07.2017

Страй А. М.

Огромное спасибо добрым рукам и профессионализму Владимира Алексеевича и всей его команде за свет возвращенный людям. Здоровья, мира, счастья всем вам и вашим семьям. Спасибо за чуткость, внимание и терпение Ладе Витальевне и Ольге Николаевне. А всем вам низкий поклон и пусть бережет вас Бог.
19.05.2017

Котляр Раиса

Висловлюю глибоку подяку і вдячність колективу офтольмологичного центру і особливо головному лікарю Мельнику Володимиру Олексійовичу, за високий професіоналізм та золоті руки, чуйність і велику увагу до пацієнтів. Хочу відмітити доброзичливість Ольги Миколаівни, Лади Віталіівни та інших працівнків клініки. Бажаю всім радості та душевної рівноваги. З великою повагою
25.04.2017

Баул В.М.

От всего сердца хочу поблагодарить коллектив центра за душевное тепло и профессионализм.От момента прихода сюда была окружена вниманием, заботой врача и мед сестрами. С уважением
06.04.2017

Цикура В. С.

Хочу висловити слова вдячності лікарю Капельці Руслану Анатолійовичу, який кваліфіковано і з великою увагою ставиться до пацієнта, завжди вчасно порадить, надасть усю потрібну допомогу, знайде потрібні слова для заспокоєння і бадьорості.
03.03.2017

Панін О. М.

Я Решетникова Н. Б. обращаюсь к доктору Мельник В. А. что бы у него было крепкое здорове, что бы заботы не отвлекали его от работы с пациентами. Огромное спасибо за то что мир становится ярче и мы чувствуем себя полноценными людьми.
17.02.2017

Решетникова Н. Б.

Хочу подякувати лікарю Капельці Руслану Анатолійовичу за уважне ставлення, доброзичливість, уміння спілкуватися з такими різними пацієнтами. Бажаю Вам терпіння,сил і здоров’я, щоб і надалі залишатися відкритими для людей і їхніх проблем, пов’язаних зі здоровьям . Хай кожен Ваш день буде світлим і радісним.
15.02.2017

Зілпауш А. О.

Дуже вдячний Мельнику Володимиру Олексійовичу за турботу до нас, пацієнтів, як до рідних людей. Він зробив те, що інші не змогли. Дуже Вам вдячна.
20.07.2016

Бойко О. Г.

Большое спасибо Владимиру Алексеевичу!!! И огромное спасибо всем сотрудникам за профессионализм и понимание. Нашей маме вернули веру в жизнь и радость, она снова видит мир. Низкий Вам поклон!!!
25.01.2017

Гоцур Мария (Львовская обл.)

Молодую, но уже очень толковую девушку врача Нину Борисовну Стремовскую, благодарим за професіонализм, внимание, приятное общение. Удачи, развития!
26.07.2016

Хмельницький Б. Т.

Хочу виразити Вам подяку, чудовому лікарю і добрій чуйній людині Мельнику Володимиру Олексійовичу за все що ви робите для мене. Нехай Бог пошле щастя і радість всій вашій родині. Також висловлюю подяку всій клініці. Хай всі будуть здорові і щасливі. З повагою і вдячністю
26.07.2016

Гура М.Ф.

Огромное спасибо всему коллективу «Визиобуд», а особое врачу от бога Мельник Владимиру Алексеевичу. Внимательные, добре, улыбчивые сотрудники такими и оставайтесь. Вы вернули мне зрение, за что я Вам очень благодарна.
20.07.2016

Закрасняна Л. В.

Велике щире спасибі Володимиру Олексійовичу!
Ще вчора я майже нічого не бачила, а сьогодні – диво! Дякую лікуючому лікарю Ніні Борисівні за ії ніжні й вправні ручки і прфесіоналізм . Дякую всьому персоналу за коректне і чуйне ставленняя до пацієнтів.
20.07.2016

Кубрак Л. С.

Выражаем глубокую благодарность персоналу клиники «Визиобуд» за теплое отношение к больным. Мне и моим приятелям посоветовали обращаться именно в эту клинику . Здесь мы увидели хороших специалистов с высоким профессионализмом. Замечательный доктор Нина Борисовна Стремовская, она не только хороший специалист, но и хороший человек. Главный врач клиники Мельник Владимир Алексеевич, о его профессионализме можно много сказать, но он еще чуткий и обаятельный человек, В клинике очень уютно и комфортно и уютно.Благодарим за хорошее отношение, за добрые слова. Желаем больших успехов и процветания в Вашем благородном деле.
24.11.2016

Остапенко Л. П. Билановская О. Н. Билановский П. И.

Шановний Володимир Олексійович! Я і моя родина щиро дякуємо Вам і вашому прекрасному мед.персоналу: Таня, Альона, Лада,адміністратору Ользі Миколаївні, лікуючому лікарю Кикоть Л.В., Іващик О.Г. і в цілому всьому колективу за Чуйне і турботливе відношення до пацієнтів. Ви дали змогу мені і тисячі таких як я , БАЧИТИ щирі усмішки близьких. З це Вам велике спасибі і низький уклін.
02.12.2016

Кирик О. Д. із Закарпаття

Нет слов, чтобы выразить благодарность Владимиру Алексеевичу за спасенное зрение. Вы дали мне жизнь снова. Здоровья Вам на долгие годы.
01.01.2017

Борошук Ю. В. г. Украинка Киевская обл.

Рідні та близькі Метелиці Г.О. хочуть щиро подякувати колективу клініки «Візіобуд» за чуйність, доброту і професіоналізм в великій справі. Особисто хочемо виразити подяку Мельнику Володимиру Олексійовичу, Кикоть Людмилі Вікторівні і всім хто приймав участь в лікуванні. З повагою та вдячністю.
01.01.2017

Метелиця Галина та її рідні

Большое спасибо всему коллективу за внимательное отношение , сочувствие ко всем, кто обращается к вам за помощью. Ваша работа позволила почувствовать себя снова молодой, видящей и чувствовать себя снова в строю!Всем безмерно благодарна. Восхищаюсь Вами!
01.01.2017

Мардер В. М.

Я, Рудакова Людмила Ивановна, хочу выразить огромную благодарность всему коллективу клиники «Визиобуд +», а особенно главному врачу Мельник Владимиру Алексеевичу – доктору высочайшего профессионального уровня. Возвращать пациентам бесценный дар – утраченное зрение – это прекрасно!С уважением и благодарностью
03.10.2018

Рудакова Л. И.

Спасибо огромное Диане Андреевне, Елене Степановне за их профессионализм, внимание, за мое второе рождение.
01.10.2018

Рябошапко Г. Л.

Я, Сидоренко Любов, дуже вдячна лікарю-офтальмологу, лазерному хірургу Стремовській Ніні Борисівні за повернутий зір моєму чоловікові Миколаю. Вона – лікар від Бога, а таких небагато. Дай Боже вам і всьому персоналу здоров’я, терпіння і творчого професіоналізму. Щоб вас вистачало на всіх нас нуденних у вашій необхідній і благородній професії. З повагою
07.09.2018

сім’я Сидоренко

Хочу выразить огромную благодарность персоналу и клиники Нигде и никогда не сталкивались с такой вежливостью, отзывчивостью, желанием и готовностью во всем прийти на помощь.
06.07.2018

Полищук Ф.И.

Выражаю искреннюю признательность великолепному хирургу, кандидату медицинских наук Мельнику Владимиру Алексеевичу, а также врачам и медсестрам центра «Визиобуд+» за высококвалифицированную помощь. Желаю всем успехов и дальнейшего совершенствования на ниве современной офтальмологии.
С глубоким уважением
22.06.2018

Кондрацкий А.А.

З великою вдячністю і щирими побажаннями всього найкращого в житті кожного медичного працівника від пацієнтки Баско В.С. Це не перша клініка, де я обстежувалася, але я обрала Вашу клініку. Я складна пацієнтка, але ж мене вилікували. Дуже вдячна Володимиру Олексійовичу, як лікарю, як людині з великої букви, зразу довіряєш йому своє здоров’я. Хочеться кожного згадати: Ніну Борисівну, Людмилу Вікторівну, Руслана Анатолійовича, Ігоря Васильовича, Тетяну Валентинівну, Тетяну Віталіївну, Юлію Василівну, Ладу Віталіївну, Олену Григорівну. Хочеться ще сказати тепле слово Ользі Миколаївні, як вона приділила увагу перед операцією, як підтримала і заспокоїла. Альоні і Наташі – за привітність і доброту вдячна. Спасибі усім вам величезне. Щастя, здоров’я, миру, успіхів у вашій нелегкій праці, нехай оберігає усіх вас і ваші сім’ї Бог. Обіймаю і цілую усіх вас. Із вдячністю
15.06.2018

Баско В.С.

Від щирого серця вітаємо з Днем медичного працівника!!!
Бажаємо подальшого процвітання, творчого натхнення, високого професіоналізму, а також подякувати вашому колективу за турботу і повернений зір. Ви – люди, які допомагають усім залишатися здоровими і життєрадісними. Тому ще хочеться побажати Вам вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя у Вашій роботі. Ви дійсно люди з великої букви. Нехай довге життя обдаровує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей.Успіху у Вашій справі і гарного настрою. Висловлюємо найтепліші слова вдячності!!!
Від пацієнтів, які оперувалися
12.06.2018 р.

Солощенко З.П., Бількевич О.П., Владімірова Г.І., Захарова Т.Д., Гумерова Є.А., Шаміч О.В – подяка від доньки за маму Бількевич Олену Петрівну.

Спасибо! Спасибо за Все что Вы создали в клинике: За атмосферу, за комфорт, за Ваш профессионализм, за то что возвращаете людям способность видеть этот мир. В этом большая заслуга руководства клиники.Отлично подобранная команда это успех в работе. Спасибо за ЗОЛОТЫЕ РУКИ главврачу Мельнику Владимиру Алексеевичу, спасибо Ладе за душевный комфорт перед дверьми операционной, медсестрам за безболезненные уколы, девочкам на ресепшене. Уважение всей Вашей Клинике, Команде.
24.05.2018

Бисиркина И. А.

Выражаю искреннюю благодарность Лилии Михайловне Маковецкой и Владимиру Алексеевичу Мельнику за высочайший профессионализм и чуткость к пациентам в общем и конкретно ко мне. Я не ожидала что в современных условиях врач а именно Лилия Михайловна может на столько глубоко переживать за судьбу пациента и оказывать столько внимания отдельному человеку. Честно говоря была поражена тем что со стороны Лилия Михайловна это высокий профессионал и Врач с большой буквы. Желаю и такого же отношения к Вам со стороны пациентов. С глубоким уважением
03.05.2018

Иванская О.М.

Всему коллективу центра большая благодарность. Удачи и дальнейшего развития на благо людей. Гордитесь своими достижениями, счастья Вам и здоровья желаю всем Вам. С уважением
25.04.2018

Моисеев В. И.

Хочу от всего сердца поблагодарить высококвалифицированного, профессионального доктора, чуткого и отзывчивого и замечательного человека Мельника Владимира Алексеевича за проведенную операцию!!! Благодарю весь чудесный коллектив за слаженную работу и желаю всем здоровья, творческих успехов и процветания. Так же хочу отдельно поблагодарить администратора Корчевую Ольгу Николаевну и Бурык Ладу Витальевну за внимание и доброту, отзывчивость и материнскую заботу о пациентах.
06.04.2018

Крестьяненко В. М.

Очень благодарен Вашему коллективу клиники «ВизиоБуд Плюс» за внимание, профессионализм!!! Особая благодарность главврачу Мельнику Владимиру Алексеевичу, благодаря которому я снова увидел мир во всех цветах. Дай Бог здоровья, благополучия и всего самого наилучшего!!! С наступающим Воскресением Господним поздравляю весь коллектив!!! Спасибо, что Вы помогаете людям-желаю Вам всем счастья. С уважением к Вам!!!
06.04.2018

Магас В.И.

Щира подяка лікарю Мельник Володимиру Олексійовичу та всій команді «ВізіоБуд Плюс» за чуйність та високий професіоналізм.
21.11.2017

Іваненко І. П.

Ви щасливі люди, Вам дав бог дар повертати людям зір!
Висловлюю велику вдячність за кваліфіковану допомогу, доброту, людяність, щире серце-прекрасним лікарям, справжнім знавцям своєї справи, високий професіоналізм Мельник Володимиру Олексійовичу – лікарю від бога і Стремовській Ніні Борисівні. Низькій Вам уклін і хай Береже вас Ангел-хранитель. З вдячністю
21.11.2017

Данько Б. В.

Я хочу подякувати всім лікарям, мед сестрам та всьому обслуговуючому персоналу за те що мої очі БАЧАТЬ!!! Я дуже вдячна за чуйність, терпіння, доброзичливість та добре відношення до нас (пацієнтів). Бажаю всім міцного здоров’я, миру та всіх гараздів.
15.11.2017

Вишінська Н. М.

Большое спасибо. Все было чудесно. Особая благодарность за чуткое отношение к больным.
27.10.2017

Кузьменко И. В. г.Кузнецовск

Огромное спасибо вам!!! Благодарю глав врача Мельника Владимира Алексеевича и весь персонал «ВизиоБуд+» за великолепное отношение к своей профессии и людям. Мы не ожидали что это сегодня возможно. Очень сплоченный и гармоничный коллектив. Дай Бог Вам всех благ. Вы самые лучшие! Владимир Алексеевич Вы огромный молодец, что смог построить все так, как мы видим. С уважением семья
15.09.2017

Платоненко О. Ф.

Хочемо висловити величезні слова подяки Володимиру Олексійовичу який лікар від Бога, а саме головне, що дуже порядна, чуйна, добра та кваліфікована Людина. Дуже б хотілося, щоб саме таких великих спеціалістів було більше у житті, які б допомогали людям. Володимир Олексйович, бажаю Вам здоров’я, спіхів та усього найкращого. З вдячністю
04.09.2017

Оля

Огромное спасибо за профессионализм, чуткость, внимание всему коллективу «Визиобуд» и доктору – золотые руки Мельник В.О. Мира, добра, процветания клике и ее сотрудникам, Храни Вас Бог!
10.07.2017

Петренко П. Г.

Владимир Алексеевич, восхищен!! Помню как приводил к Вам тещу еще в Медгородок – ей 97, но именно этим Вашим глазом она хорошо видит. Я после Вашей операции (уже здесь), помолодел. Спасибо!
24.06.2017

Кузьменко П. А.

Дорогой Владимир Алексеевич!!! Спасибо Вам и Вашим золотым рукам и умной голове за ту красоту мира, которую вы мне подарили. Я вижу!!! И этим все сказано. Мир открыл мне свои прелести. Я ожила и счастлива. Желаю вам цвести лет до 100 и без старости и дарить человеку счастье. С глубоким уважением
25.04.2017

Валентина Васильевна, оперная певица и хороший человек

Большое спасибо всему Коллективу клиники! Коллектив очень профессиональный, слаженный и приятный. Особое спасибо Мельнику В.А. за то, что делает чудеса, Спасибо!
21.04.2017

Малевич В. В.

С большим уважением к профессии! С уважение к Вам, Владимир Алексеевич!! Спасибо всему персоналу за чуткое отношение к пациентам!! Довольны результатом!
06.04.2017

Захарченко О. В.

Огромное человеческое спасибо коллективу клиники за чуткое отношение и высокий профессионализм. Спасибо за возвращенное зрение моей маме.
03.03.2017

Сирык Ю. С.

Огромное спасибо Владимиру Алексеевичу и его КАМАНДЕ. Все большие специалисты и просто добродушные люди.
24.02.2017

Коновченко Киев-Обухов

Висловлюю величезну подяку пану лікарю Мельнику Володимиру Олексійовичу за його золоті руки та щире серце до своїх пацієнтів, а також його колективу клініки «ВізіоБуд+» за їх чуйність та велику увагу до пацієнтів. Подальших успіхів.
16.02.2017

Цухур Н. П.

Господи!!! Я вижу мир во всех его красках и образах! Я всю жизнь видела плохо (сильная близорукость с детства) , а потом добавилась глаукома(15 лет) и затем катаракта. Под конец я уже ели-ели различала контуры и готовилась к полной слепоте. А вместо этого увидела мир во всех эго красках и великолепии и это в 77 лет! Владимир Алексеевич –кудесник, а клыеыка которую он создал – это такой уровень внимания и профессионализма , который в нашей стране мне мог только присниться. Какое счастье, что вы существуете! Низкий поклон всем Вам и светлого гарантированного будущего.
10.02.2017

Гогунская В. А.– пенсионерка г.Конотоп Сумской обл.

Я, Торчинский Георгий Игнатьевич, 71 год. Сделали мне операцию на глаз, в 2015 г. в начале года, Вижу удовлетворительно, до операции не видел абсолютно ничего, полностью слепой, жена со мной возилась. От всей души благодарю лично врача Мельника Владимира Алексеевича, Чичур Диану Андреевну за их умелые руки и коллектив клиники. Желаю крепкого здоровья и процветания на много лет. Написано мной без всяких очков.Если у кого сомнения можете мне позвонить 0663247145
05.08.2016

Торчинский Г. И.

Благодарю Владимира Алексеевича Мельника всех врачей и мед персонал за проведенную мне операцию по удалению катаракты, вы вернули мне свет, красоту окружающего мира. Я уже забыла как красочен мир, еще раз благодарю вас за ваши золотые руки, за доброту и заботу.Успеха вам и крепкого здоровья.
21.07.2016

Буланенко Н. Г.

Владимир Алексеевич! Вы наше чудо! Пишу без очков! Желаю искренне Вам здоровья, чтобы и для нас немножко хватило, всех земных благ. НАШЕ ЧУДО! ПУСТЬ ВАС БЕРЕЖЕТ БОГ!!!
20.07.2016

Грабарь М. Г.

Родина Грись висловлює велику подяку та безмежну вдячність лікарю Мельник В.О. за успішно проведену операцію з лікування катаракти. Щиро дякуємо за чуйність, доброзичливе ставлення, витримку та розуміння. Бажаємо професійного успіху та вдячних пацієнтів.Велике спасибі персоналу клініки за якісне обслуговування та позитивне ставлення.
18.11.2016

Грись О. П.

Всему коллективу огромнейшее спасибо за внимание и профессионализм. Дай Бог Вам здоровья и терпения с глубоким уважением
11.11.2016

Дементьева С. А. г.Борисполь

Подружня пара Крочаків протягом останніх 5 років отримали висококваліфіковану допомогу у клініці в наслідок чого ми значно покращили свій зір. Хотілося б відзначити не лише кваліфікацію хірургів-офтальмологів але й ту атмосферу добра і злагоди, чуйності яка панує у клініці — створену відношенням до пацієнтів медперсоналу. Особливу вдячність висловлюємо Шадріній Наталії Миколаївній та її підлеглим – за висококваліфіковане лікування і надану увагу. Ми радіємо успіхам клініці «Візіобуд+» її ставленню і росту за останні роки.Бажаємо пану Мельнику В.О. і його колегам подальшого творчого росту та нових успіхів у їхній такій важливій та необхідній нам роботі.
26.10.2016

Крочак В. В. та Крочак В. І.

Висловлюю щиру вдячність Мельнику Володимиру Олексійовичу та його колективу які діють злагоджено та професійно як один єдиний організм. Ці люди втілили мою мою мрію бачити світ у всіх його фарбах і яскравим і чітким. Володимир Олексійович сердечно вдячна вам як за величезний професіоналізм так і за душевні якості. В Ваші чуйні руки віддаємо найцінніше що в нас є – це наш зір. Але ви та ваш колектив діють професійно і душевно тож ми пацієнти зовсім не відчуваємо хвилювання. Тож від мене низький уклін Володимир Олексійович вам і вашому колективу.
01.01.2017

Гончарова Л. М.

Я Вишняк Татьяна Семеновна не могу сегодня молчать и не выразить свою большую благодарность такому замечательному доктору как Владимир Алексеевич. Вы не просто доктор – хирург , вы наш спаситель. Спасибо Вам за то что Вы такой сегодня есть и даете возможность людям вновь видеть свет и этот прекрасный мир. Какое это счастье. Хочу сказать спасибо не только от себя но и от своего мужа у которого все было намного сложнее (глаукома с катарактой). До операции он настолько привык к очкам что ложась спать он забывал их снимать. Побывав у нашего замечательного Владимира Алексеевича уже 4 года он не знает что такое очки, они ему не нужны. Владимир Алексеевич сделал зрение супругу на все 105%. А девочки которые с ним работают настолько внимательны и добры что обращаются с нами как с детьми. Девочки вы просто прелесть. Всем вам крепкого здоровья и семейного счастья. Хочется что бы вас всегда находили люди и благодарили вас. Мы будем всегда помнить о вам и молиться за вас. Да хранит Вас господь. С уважением
27.10.2017

Вишняк Т. С.

Выражаю огромную благодарность всему мед персоналу за внимательное отношение и проделанную работу по возвращению мне зрения. Еще раз спасибо. С уважением ко всему мед персоналу
24.02.2017

Котыхов А. Ф.
Оставить отзыв