...

Для військовослужбовців ЗСУ – обстеження, консультації та лікування захворювань, що виникли внаслідок участі у бойових діях, ми надаємо безкоштовно.

Хочете отримати консультацію або записатися на прийом?

    Ми перетелефонуємо Вам найближчим часом!

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    (Пока оценок нет)

    Loading...

    Обладнання для хірургії катаракти CENTURION Vision System американського лідера в сфері офтальмології ALCON – це високотехнологічна система, яка контролює кожен крок операції і дозволяє проводити оперативне втручання на найвищому рівні та з мінімальним ризиком ускладнень.
    Система CENTURION Vision System – новий стандарт у хірургії катаракти, в якому поєднано кілька інтелектуальних технологій факоемульсифікації: Active Fluidics Technology з додатковою рукояткою Active Sentry – інноваційні технології, що дозволяють проводити хірургію катаракти на постійно контрольованому фізіологічному рівні внутрішньоочного тиску (індивідуальному для кожного пацієнта) та ніколи її не збільшувати;

    Balanced Energy Technology – система обладнана оновленим наконечником INTERPID Balanced Tip та програмним забезпеченням OZIL Intelligent Phaco, що забезпечує більш якісне проведення хірургічного втручання; CENTURION INTREPID AutoSert – система автоматизованої імплантації інтраокулярної лінзи, яка забезпечує підвищений контроль на етапі імплантації. І все це разом дає можливість проводити хірургію катаракти в умовах нашої клініки безпечно, швидко, максимально контрольовано та згідно новітніх технології, які тільки є у світі.

    Constellation Vision System від команії ALCON (США) –  успішна інноваційна система для якісного виконання вітреоретінальних операцій і ультразвукової факоемульсифікації катаракти, з використанням останніх досягнень технічного прогресу. Constellation Vision System використовує ряд технологічних нововведень та оснащена багатьма функціями: режим високошвидкісної вітректомії (видалення скловидного тіла при хірургії відшарування сітківки, епіретинальних мембран, ускладнень цукрового діабету, макулярного розриву, гемофтальму, помутніння скловидного тіла), спеціальна тривимірна технологія для роботи на передньому і задньому відрізку ока; система контролю внутрішньоочного тиску; біполярна коагуляція; режим введення в’язких рідин (для тампонади ока силіконом різної в’язкості); подвійний джерело ендоосвітлення; безшовна вітреоретинальна хірургія; програмування всіх етапів операції.
    Всі ці технології дають можливість точно та безкомпромісно проводити хірургію сітківки та скловидного тіла в умовах нашої клініки.

    Записаться к офтальмологу:

      Рекомендованные статьи

      Види блефаропластики: як вибрати відповідний

      Тривалість ефекту блефаропластики: скільки часу…

      Догляд та підтримання результатів Після проведення блефаропластики особливо важливо дотримуватися…

      Відновлення після лазерної корекції зору

      Заміна кришталика ока

      Як відбувається лазерна корекція зору

      Незріла катаракта – ознаки, чи…

      Початкова катаракта: ознаки та лікування

      Види та стадії катаракти: як…

      Відкритокутова глаукома

      Переваги та недоліки лазерної корекції…

      Додати коментар

      Your email address will not be published. Required fields are marked *